Jan 11, 2016

January 12, 2016 at 08:11AM

"Kau tahu bila kau rasa bersemangat nak tengok hari esok?" "Bila?" "Bila abang garang ajar kau main game best, lepas tu hari-hari dia tanya kau dah level berapa." #ThisIsLife #AbanGgarangKacak
by Rahmah Mokhtar

from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

January 11, 2016 at 08:54PM

"Kau tahu tak ada satu hal yang buat kau rasa kau orang paling gembira dalam satu taman?" "Hal apa?" "Bila abang garang balik, bawa satu bekas puding yang manis dan sedap. Sekalipun ia dah cair sebab panas dalam kereta." "Jempol!" #ThisIsLife #AbangGarangKacak #MeLovingMyLife Nota: Gambar tu, dari laman www.myresepi.com
by Rahmah Mokhtar

from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

Jan 10, 2016

January 11, 2016 at 11:15AM

Sejak kau datang, hidup aku jadi bising dan meriah. Aku tak tahu, mahu rindu kesenyapan yang dulu atau terus bergembira dengan keriuhan sekarang. - Ahmad Saya tak tahu, ia kualiti atau kekurangan. Tapi, saya memang terlebih ramah. -Nadia
by Rahmah Mokhtar

from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

January 11, 2016 at 09:39AM

Tadi saya jenguk page bookcafe. Nampak ada buku menarik pasal makanan. Resepi alergi, spesel tanpa telur dan bahan tenusu. Ah, bagus sangat ni! Nanti tengoklah di sini : http://ift.tt/1R8HzWl
by Rahmah Mokhtar

from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT

January 10, 2016 at 09:45PM

"Kau tahu bila hidup ada inti sweet?" "Bila?" "Bila abang garang tak sibuk nak rampas remote TV masa kau tengok drama feeling yang banyak part cinta dan tangkap nangis." "Ooo...." "Lagi sweet, bila dia tengok sekali. Masa kau toleh, kau nampak dia tersenyum-senyum sekali." #ThisIsLife #AbangGarangKacak Nota: Orang tahan haba tinggi dalam Ironman 3 ni, pakai baju daripada bahan apa sampai tahan terbakar?
by Rahmah Mokhtar

from Facebook
via IFTTTfrom Facebook
via IFTTT